Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

CSM Onești. O istorie de succes. 40 ani de glorie 1973-2013


CSM Onești. O istorie de succes. 40 ani de glorie 1973-2013

 
0,00 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

Această lucrare ne-am dorit-o să fie o carte de căpătâi, cu care cei dinaintea noastră, cei de azi și cei care vor veni să se poată legitima. Este o istorie a patru decenii de muncă intensă, a patru zeci de ani, a o sută șaizeci de anotimpuri care au marcat cu fapte, cu reușite de mare prestigiu, existența acestui club.

S-au traversat două secole la cumpăna între milenii, iar generațiile ce s-au perindat, și-au adus fiecare, aportul lor la această istorie. Prin asta, au demonstrat fiecare, ce ne unește pe toți – marea performanță. Istoria acestor generații, începând din 1973, este o “comoară” cu multe momente astrale, inconfundabile, irepetabile, care au eroii de legendă care ne fac mândri că facem parte din această familie.

Am dorit ca această „avere”, să fie transmisibilă, să fie o moștenire pe care să o legalizăm testamentar, acum și aici, care să însemne aducere aminte, provocare, satisfacție dar și obligație în același timp. Trecutul să provoace prezentul, iar acesta la rândul lui, să-i ofere viitorului șansa de a avea predecesori de excepție, modele ce dau sens muncii și eforturilor noastre.

Dorim ca acest moment aniversar, datat azi, 21 noiembrie 2013, să fie o reușită pe toate planurile, să ne unească pentru binele sportului oneștean și românesc, să ne ofere tuturor o clipă de care aveam atâta nevoie cu toții...

La mulți, mulți ani!

Prof. Ingrid Istrate

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte