Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Viata cotidiana in orasul Bacau 1928 - 1935


Viata cotidiana in orasul Bacau 1928 - 1935


18,90 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Oportunitatea scrierii unei monografii nu poate fi cuantificata in termenii specifici unei economii de piata, cu atat mai mult cu cat traim o epoca in care recursul la trecut, traditii si radacinile noastre ca entitate socio-politica se pare ca este tributar acestei paradigme a consumului.
In mod voit sau din inertie, societatea lasa urme caracteristice epocii parcurse. Aceste urme sunt aduse la lumina si prin monografii sau lucrari similare. O astfel de lucrare este scrierea de fata.
Alegand o perioada de mari framantari sociale si economice si un oras aflat intr-o faza incipienta a modernizarii care avea sa urmeze, autorul reuseste sa surprinda o imagine multidimensionala a unei comunitati din Moldova de Mijloc, municipiul Bacau.
Lucrarea, bogata in exemple si date statistice, elaborata intr-un limbaj accesibil, faciliteaza cititorului o imersiune intr-o realitate trecuta, putin perceptibila cetateanului captiv prezentului si reprezentarilor socio-economice actuale.
Intr-o maniera relaxata, autorul traseaza conturul unui oras viu, a unei comunitati in care elementele stridente nu pot prevala linistii provinciale.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte