Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Managementul unitatilor scolare


Managementul unitatilor scolare


19,62 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

În România, mutațiile importante care au loc în sectorul public implcă schimbări majore și în sfera serviciilor, determinând o redefinire a obiectivelor urmărite, și implicit a conținuturilor proceselor desfășurate. Rezultatul acestor schimbări se așteaptă a fi îmbunătățirea calității serviciilor pentru a contribui la satisfacerea nevoilor sociale într-o mai mare măsură.

Succesul schimbătilor în sfera învățământului depinde, fără îndoială, de profesionalismul celor care definesc conținutul procesului de învățământ, dar și de capabilitatea celor care îl implementează.

Prin problematica abordată, lucrarea oferă informații despre managementul unităților sociale din învățământ, și anume managementul instituțiilor de învățământ liceal.

Lucrarea este o importantă sursă de informare asupra sistemului serviciilor publice din România, prezintă sistemul liceal de învățământ, axându-se pe structură (filiere-teoretică, tehnologică, vocațională), conducere (de la Ministerul Educației, Cercetării și Inovării pană la inspectorate școlare, consilii și directori), conținut (în sferă largă referindu-se la documentele oficiale de planificare a instruirii și în sferă restrânsă referindu-se la conținutul specific pedagogic al procesului de învățământ), resurse umane (personalul din învățământ) și baza materială și finanțare.                 

           Această lucrare evidențiază faptul că implementarea schimbărilor  majore  de care are nevoie managementul unităților sociale din țara noastră poate și va avea succes numai dacă managerii și personalul instituției redefinesc viziunea lor asupra rolului pe care îl dețin și dacă înțeleg că performanța este singurul criteriu de apreciere a valorii activității desfășurate într-o societate.

Autoarea

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte