Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Negocierea conflictelor in scoala


Negocierea conflictelor in scoala


14,45 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Oamenii traiesc si muncesc impreuna. Este important ca ei sa se inteleaga unii cu altii. In acelasi timp, conflictele reprezinta o realitate cotidiana pentru fiecare om. Intr-o colectivitate umana trebuie sa acceptam conflictele ca fiind absolut normale, iar rezolvarea lor trebuie sa fie un proces de grup, deoarece orice grup uman cuprinde membri cu perspective diferite, cu motivatii diferite si cu un potential de munca si creatie care variaza in limite foarte largi.
Prin activitatea de consiliere in grup, individuala si colectiva care intervine in managementul conflictului se doreste a influenta modul in care indivizii se raporteaza la conflict si a forma noi deprinderi adecvate de solutionare a conflictelor. Aceasta activitate presupune, in primul rand, schimbarea unor fundamente cognitive ale indivizilor (se invata lucruri noi despre conflicte) urmeaza schimabrea atitudinii afective fata de conflict (se 'simte' altfel fata de conflict) si, nu in ultimul rand, de fapt scopul final, se schimba un comportament (se manifesta altfel).
Salutam aparitia acestei carti si felicitam autoarele ei pentru modul de abordare a negocierii conflictelor, pentru felul cum si-au desfasurat munca de cercetare in unitatea scolara in care au experimentat-o.


Prof. univ. dr. MONICA DELICIA AVRAMESCU

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte