Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Poveste de matematica. Probleme ilustrate. Clasa a IV-a


Poveste de matematica. Probleme ilustrate. Clasa a IV-a


9,45 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

POVESTE DE MATEMATICĂ - PROBLEME ILUSTRATE

 

Anul acesta vom face cunoştinţă cu familia Mat, care locuieşte pe strada Matematicii, nr. 8, ap. 6, Bacău, într-o casă spaţioasă, cu o curte imensă. Încă de la intrare te vor întâmpina o mulţime de straturi cu flori, iar în spatele casei vei zări o livadă cu foarte mulţi pomi fructiferi şi arbuşti ornamentali.

Membrii familiei sunt: bunicii Bunimat şi Bunamat, părinţii, tatăl Terrimat şi mama, Clodimat, copiii, Grigmat şi Denimat. Dintr-o asemenea familie nu puteau lipsi Hammat, căţelul flămângios şi Pisimat, pisica cea jucăuşă.

Cred că deja ţi-ai dat seama, din prenumele lor, că familia întreagă este pasionată de matematică. Bunimat chiar a fost un mare şi pasionat matematician, iar acum are un imens laborator la etajul casei. Dragostea pentru matematică s-a moştenit din tată în fiu; pană a apărut pe lume Grigmat, nepotul familiei.

Pentru acesta, matematica este o mare bătaie de cap!

Nu reuşeşte nicicum să rezolve exerciţii şi probleme. Este pasionat de joacă şi de activităţi recreative. Chiar şi la şcoală nu prea trage. El este în clasa a IV-a. Mai are noroc de sora sa, Denimat, care îl ajută când mai are timp.

Aşadar, Grigmat a ajuns năzdrăvanul familiei. Prietenul lui de nădejde este Robotmat pe care l-a primit la ziua sa de naştere, din partea părinţilor. Mai are şi o frumoasă colecţie de maşini, diferite ca marcă si culoare.

Grigmat are succes într-un domeniu. Îi place foarte mult sportul şi practică boxul. Chiar participă la diverse competiţii, unde obţine rezultate bune.

Poate, în urma vizitei pe care tu o vei face acestei familii, reuşeşti să-l faci pe Grigmat să înţeleagă şi să rezolve problemele şi exerciţiile la matematică.

Îţi dorim succes!

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte