Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Metode si procedee de optimizare a lectiei de matematica in invatamantul primar


Metode si procedee de optimizare a lectiei de matematica in invatamantul primar

 

 


18,90 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Lucrarea prezintă tema ”Metode şi procedee de optimizare a lecţiei de matematică în învăţământul primar”.

Capitolul I – cuprinde argumentul pentru care a fost aleasa acesta tema, precum şi rolul matematicii în înţelegerea lumii în care trăim şi necesitatea studierii acestui obiect de învăţământ în ciclul primar.

Capitolul II  –  prezintă particularităţile psihologice ale şcolarului mic, câteva aspecte ale învăţării şcolare, tipuri de învăţare ce trebuie să stea în atenţia cadrelor didactice pentru a-şi adapta oportun comportamentele şi stilurile instructiv-imformative în relaţiile cognitive şi comunicaţionale cu elevii.

Capitolul III  –  este destinat metodelor de predare - învăţare, urmărind o clasificare a acestora, exemplificarea folosirii lor şi rolul fiecăreia în predarea –învăţarea matematicii.

În acest capitol am pus accent şi pe prezentarea, modele, active care fac lecţiile mai interesante, ajuta elevii sa realizeze judecaţi de substanţă şi fundamentate, sprijină elevii în înţelegerea conţinuturilor pe care să fie capabili să le aplice în viaţa reala.

Capitolul IV  –  am iniţiat un demers investigativ concret despre rolul metodelor de predare-învățare-evaluare în cadrul orelor de matematica. Astfel, alături de concluzii sunt prezentate aspecte ale obţinerii randamentului şcolar prin probe de evaluare, analiza rezultatelor şi preluarea lor.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: