Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Evaluarea elevilor la clasa a IV-a Istorie Educatie civica Geografie


Evaluarea elevilor la clasa a IV-a   Istorie   Educatie civica   Geografie


14,41 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Auxiliarul "Evaluarea elevilor la clasa a IV-a- istorie, educatie civica, geografie", avizat MECI conform Deciziei nr. 29435/16.03.2009, are un pregnant caracter practic-aplicativ, reprezentand astfel un pretios indreptar pentru elevi, iar pentru invatatori un auxiliar util.
Aceasta promoveaza studiul interdisciplinar din ciclul primar, fiind un model orientativ care lasa un camp larg afirmarii creativitatii, in structura lectiilor, conform personalitatii educatorului, nivelului de pregatire al elevilor si specificului local.
In structura caietului se evidentiaza probe de evaluare care ilustreaza toate cele trei forme ale evaluarii (initiala/predictiva, formativ-continua si sumativa/finala), la fiecare dintre cele trei discipline de invatamant.
Spre deosebire de celelalte auxiliare ai caror autori erau dascali din invatamantul primar, la acest auxiliar si-au adus contributia un invatator si un profesor de istorie, anticipand trecerea de la invatamantul primar la cel gimnazial.
In structura caietului de evaluare se evidentiaza probe de evaluare care ilustreaza toate cele trei forme ale evaluarii, la fiecare dintre cele trei discipline de invatamant (istorie - 1 test de evaluare initiala, 6 probe de evaluare continua, pe unitati de invatare, 1 test de evaluare finala educatie civica - 1 test de evaluare initiala, 5 probe de evaluare continua, pe unitati de invatare, 1 test de evaluare finala geografie - 1 test de evaluare initiala, 6 probe de evaluare continua, pe unitati de invatare, 1 test de evaluare finala).
Probele de evaluare sunt complexe, variate, cuprinzatoare, accesibile si au drept tinta dezvoltarea gandirii elevilor si dobandirea unor competente specifice. In conceperea probelor de evaluare s-a pornit de la unitatile de invatare prevazute de manualele tiparite la Editura Aramis si continuturile prevazute de programa scolara in vigoare.
Caietul "Evaluarea elevilor la clasa a IV-a - istorie, educatie civica, geografie" are un pregnant caracter practic-aplicativ, reprezentand un pretios indreptar pentru activitatea elevilor, iar pentru invatatori un auxiliar util demersului didactic actual, in promovarea studiului interdisciplinar din ciclul primar, un model orientativ care lasa un camp larg afirmarii creativitatii, in structura lectiilor, conform personalitatii aducatorului, nivelului de pregatire al elevilor, specificului local etc.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile