Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Sa ne cunoastem orizontul local. Mioveni - radacini strabune


Sa ne cunoastem orizontul local. Mioveni - radacini strabune


9,63 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Motivul principal pentru alegerea acestui optional, porneste in primul rand, de la dorinta de a ne cunoaste satul in care traim si mai ales a traditiilor si obiceiurilor deosebite din acest colt de tara.
Elementul geografic a influentat, toate elementele legate de existenta vietii si civilizatiei din zona Mihoveni si din imprejurimile acesteia.
Viata satului a pastrat si dezvoltat limba stramosilor, obiceiurile, portul national, datinile si credintele, lirica, muzica, mestesugurile si arta populara specifica. Copilul prin contact direct cu aceasta lume, cunoaste bogatia tezaurului folcloric din Bucovina.
Traditiile constituie una dintre valorile inegalabile si incontestabile ale romanilor de aici. Varietatea foclorului nostru dezvaluie, in mod treptat, frumusetile artei populare, in al carei continut sunt inmanunchiate sentimentele neamului .
Copiii trebuie sa inteleaga specificul poporului din care fac parte, aspiratiile lui, idealurile de ieri si de azi.
Educandu-i, prin diverse activitati desfasurate in familie si in unitatile de invatamant, invatandu-i sa indrageasca limba pe care o vorbesc si obiceiurile tarii in care s-au nascut, ne putem asigura ca traditiile vor avea continuitate in generatiile urmatoare.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile