Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Metoda fonetica, analitico-sintetica si rolul ei in invatarea citit - scrisului


Metoda fonetica, analitico-sintetica si rolul ei in invatarea citit - scrisului


9,63 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Perioada invatarii citit- scrisului in clasa I este fundamentul invatarii in scoala primara. A pune inca din prmii ani de scolaritate bazele unei insusiri temeinice, constiente si eficiente a citit- scrisului inseamna implicit a-i conduce pe elevi la posibilitatea de a ajunge treptat la cunostinte referitoare la diferite aspecte ale realitatii obiective. Metodica citit- scrisului constituie un izvor important pentru didactica generala prin generalizarea experientei.
Pentru a- si insusii cunoastere literelor si pentru a- si forma deprinderea citirii corecte, elevii trebuie sa fie condusi cu multa grija in perceperea aspectelor sonore ale limbii.
Particularitatile de varsta si cele individuale ale elevilor impun un anumit specific predarii. Pentru a organiza lectia, intre altele, trebuie cunoscuta psihologia copilului de varsta scolara mica.
Cunostintele insusite in cele trei perioade ale invatarii citit- scrisului trebuie sa fie temeinice. Aceasta temeinicie va duce la cunoasterea limbii materne.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile