Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Instruirea in societatea cunoasterii. Abordari bazate pe proiecte. Apa - esenta vietii


Instruirea in societatea cunoasterii. Abordari bazate pe proiecte. Apa - esenta vietii


14,41 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Continutul acestei lucrari consider ca este un ghid bun pentru invatatorii si profesorii care doresc sa introduca o noua abordare de invatare pentru orele de stiinta.
Invatarea bazata pe proiecte implica o schimbare a rolurilor asumate la clasa de profesor, invatator, elevi si membrii comunitatii.
Elevii sunt implicati in invatare, sunt motivati si considera proiectele relevante. Elevii dobandesc competente care ii ajuta sa - si monitorizeze invatarea astfel incat nu mai trebuie sa se bazeze pe un invatator, profesor care sa - l dirijeze.
In cazul proiectelor elevii invata prin explorare, aplica ceea ce invata si isi demonstreaza cunostintele. In cele mai multe cazuri elevii lucreaza in grup in cadrul proiectelor. In timp ce profesorul, invatatorul faciliteaza activitatea de proiect, elevii participa la luarea deciziilor legate de proiect si aplica abilitatile de luare a deciziilor la propria lor activitate.
In cursul proiectelor, elevii pot desfasura o varietate de sarcini specifice lumii reale. Rezultatele activitatii lor putand fi aplicate in lumea din afara scolii. Activitatea de proiect ii scoate deseori pe elevi in afara salii de clasa si implica colaborarea cu profesionisti sau colegi din clasele mai mari.
Invatarea bazata pe proiecte are legatura cu alte teorii si abordari din domeniul educatiei cum ar fi: constructivismul, invatarea bazata pe investigatie si invatarea bazata pe rezolvarea de probleme.
Invatarea bazata pe proiecte are multe beneficii pentru elevi: creste motivatia, rezultatele scolare, gandire de ordin superior mai buna (rezolvate de probleme si luare de decizii ), mai multa colaborare, cresterea autonomiei (dezvolta competente de organizare si management a timpului)

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte