Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Culegere de jocuri didactice pentru citit-scris clasa a I-a


Culegere de jocuri didactice pentru citit-scris clasa a I-a


14,45 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

În învăţarea citit-scrisului un rol important îl are mediul educaţional pe care îl creează şcoala. De aceea, noi dascălii, lucrăm cu elevii şi investim în ei ce avem mai bun în activitatea didactică.

Cititul şi scrisul sunt achiziţii fundamentale iar de modul în care au fost dobândite depinde şi succesul şcolar.

Lucrarea cuprinde sarcini practice, concrete, funcţie de disponibilităţile fiecărui copil. Imaginile cu suport vizual atractiv, sunt gradate şi permit elevului să ajungă la literă, cuvânt. Enunţurile, cu o sintaxă simplă, sunt adecvate micilor cititori. Scrierea pe spaţiul grafic a literelor, cuvintelor şi propoziţiilor contribuie la formarea unor abilităţi senzoriomotorii. Textele propuse imprimă activităţii didactice un caracter viu, atragător, care pervin monotonia şi dau lumină limbii ca unui mare poem.

Prin elaborarea şi utilizarea la clasă a acestei culegeri se vine în sprijinul pregătirii elevilor urmărindu-se diversificarea aplicaţiilor, construirea şi dezvoltarea unor sarcini problematizate, introducerea progresiva a elementelor de limbă, dezvoltarea vorbirii.

Din punct de vedere metodic lucrarea poate fi utilă cadrelor didactice în munca de instruire la clasă, ca şi părinţilor în oferirea unor sugestii pentru îndrumarea copiilor în munca intelectuală independentă.

Lucrarea favorizează crearea unui climat ce facilitează formarea priceperilor şi deprinderilor de a citi şi a scrie astfel încât elevul să devină sârguincios, creator, independent, să facă primii paşi pe calea cunoaşterii, a înţelegerii şi a propriei realizări.                                                                                                                       

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

  • Gogoasa
  • Gogoasa
    19,90 lei (-20%)
    15,92 lei

Toate promotiile