Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Matematicieni de nota 10. Culegere de exerctii si probleme pentru clasele I-VIII


Matematicieni de nota 10. Culegere de exerctii si probleme pentru clasele I-VIII


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

În ultimul timp se observă o tot mai acută lipsă de interes a copiilor şi tinerilor pentru studiu, fapt ce duce  în mod obligatoriu, la rămâneri în urmă la învăţătură. Această observaţie este legată de faptul că pe măsură ce înaintează în şcolaritate, de la clasa I spre clasele gimnaziale şi liceale, elevii se pot folosi din ce în ce mai puţin de cunoştinţele învăţate la clasele mici, ba chiar le uită şi pe acestea, neputând face faţă materiilor care li se par din ce în ce mai grele, din cauza lacunelor acumulate de-a lungul timpului. Se găsesc tot felul de scuze ca de exemplu: lipsa de profesionalism a cadrelor didactice, materie prea încărcată, lipsa de interes a elevului, complexitatea celor studiate, lipsa de interes şi ajutor a părinţilor.

S-a dovedit că atunci când în activitatea didactică  se creează o atmosferă destinsă, amuzantă, activităţile de predare-învăţare îşi sporesc eficienţa. La o glumă, o ghicitoare, nişte versuri, o imagine sugestivă hazlie, elevii devin mai receptivi, dornici de a afla mai multe şi deschişi spre a-şi lăsa imaginaţia să zboare.

 Pentru a veni în sprijinul celor implicaţi, elevi, cadre didactice, părinţi, am găsit de cuviinţă să organizăm un concurs de probleme şi exerciţii de matematică rezolvate. Copiii, dând dovadă de originalitate, vor fi stimulaţi să creeze metode noi de rezolvare a exerciţiilor şi problemelor sau să le folosească pe cele deja cunoscute, profesorii, având la dispoziţie revista, vor avea un real ghid de perfecţionare, iar părinţii vor găsi un folositor manual de probleme şi exerciţii rezolvate, venind astfel în ajutorul copiilor la teme.

 

Autorii

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte