Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Pastele sarbatoarea crestina a Invierii. Culegere de texte literare si creatii artistice


Pastele sarbatoarea crestina a Invierii. Culegere de texte literare si creatii artistice


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

       În preajma Paştelui, copiii trăiesc emoţii intense. Sensibilitatea copiilor se manifestă plenar în creaţiile literare și artistice realizate de aceştia. Prin cultivarea imaginaţiei şi a creativităţii, cei mici îşi exprimă cele mai intime trăiri faţă de minunata sărbătoare a Paştelui.

 

Odată cu primăvara, odată cu izbucnirea reconfortantă de verde crud a naturii, odată cu trilul păsărilor revenite spre a ne trezi din hibernare, odată cu revărsarea de albastru crud şi proaspăt pe boltă, sosesc şi Sfintele Sărbători de Paşti.

         Sărbătorile pascale sunt de reculegere, de pioşenie şi rugăciune. Sunt sărbători frumoase, sărbători de suflet, de reculegere interioară, de analiză şi hotărâre, de suferinţă şi de bucurie.

         Înclinăm capul şi îngenunchiem în faţa suferinţelor prin care a trecut Iisus spre a ne mântui pe noi, cei păcătoşi şi cinstim Învierea Sa dintre morţi.

Sărbătoarea Pascală reprezintă pentru toți creștinii un prilej de deschidere a sufletului, pentru a primi cuvântul sfânt. Jertfa Mântuitorului constituie cea mai evidentă dovadă de dragoste a Divinității față de oameni.

            Dorim ca în acest an, Hristos să învie în inima și în viața tuturor.

            Pornind de la această idee ne-am gândit să inițiem o provocare pentru preșcolarii și elevii claselor I –VIII, derulând acest concurs, prin care elevii să-și dovedească creativitatea și originalitatea, prin elaborarea unor creații  literare și artistice despre Sărbătorile Pascale.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile