Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Agent secret Tibi


Agent secret Tibi


14,45 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

A scrie romane de spionaj, cu "agenţi secreţi" imaginari sau, uneori, chiar reali, nu este o îndeletnicire prea "lăudabilă", pentru că un cititor poate fi mai puţin avizat şi atunci el tinde să absolutizeze cazurile prezentate, judecându-şi drastic personajele, de multe ori, imaginare.

Dar, spionajul este o artă şi totodată o meserie care, deşi foarte riscantă, trebuie totuşi "învăţată" sau "furată" , de pe la unii, de pe la alţii.

Tocmai de aceea, seria "Agenţilor secreţi", a cărei autoare şi coordonatoare sunt, propune modele, pentru ca studenţii de la  Academiile de profil să-şi formeze deprinderi, să-şi perfecţioneze intuiţia, percepţia, şi de ce nu, chiar imaginaţia.

Avertizându-i că şi-au ales o meserie cât se poate de riscantă, le oferim totuşi exemple de performanţă în domeniu, încurajându-i să devină ei înşişi "eroii" romanelor noastre.

Romanul acesta este un exemplu cât se poate de concludent în acest sens şi este totodată mărturia vie a faptului că se poate face carieră şi în acest domeniu, ca în orişicare altul. Este nevoie însă de ambiţie, inteligenţă, perseverenţă, stăpânire de sine, luciditate, un anumit orgoliu chiar ( pentru că un ofiţer bun nu se va lăsa niciodată umilit de nimeni), dar mai ales de vocaţie.

Nu există   o anume reţetă pentru meseria de agent secret, totul decurge de la sine înpractică, dar, orice greşeală te poate costa foarte scump. Agentul secret, Tibi tece printr-o asemenea experienţă neplăcută, dar, graţie calităţilor sale deosebite, reuşeşte să depăşească totul cu bine, fiind un învingător, chiar dacă unii au rămas cu impresia că a fost un învins. Tocmai în aceasta constă farmecul indescriptibil al Serviciilor Secrete…

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile