Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Cuvant


Cuvant


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Stan Florin
  • An aparitie: 2017
  • ISBN: 978-606-583-686-0
  • Pagini: 120

 

,,Un ansamblu al unui univers liric în care speranța, iubirea, realitatea, visul și Dumnezeu își fac loc și coexistă în cel mai armonios mod cu putință.

Așa aș traduce, pe scurt, întreg volumul de poezie al lui Florin Stan.

O lume plină de curiozitate, de culoare și de cuvinte care descriu viața într-o viziune care ar trebui să iasă din subiectiv și să devină o alegere pentru cât mai mulți – cheia către o lume, garantat, mai bună.

Cartea – o manieră specială de a trăi – a fost încă de la începuturi un canal optim de comunicare a sentimentelor și gândurilor între oameni, o cale puternică de transmitere de la un timp la altul, lucruri, memorii, momente pe care le-am dorit veșnice… O imortalizare a vieții și o arhivă a sentimentelor, la care putem apela atunci când se întâmplă să le uităm, prea grăbiți și pierduți în aglomerația căreia îi acordăm mai mult timp decât universului nostru interior.

Florin reușește să deschidă o poartă către o lume interioară accesibilă tuturor celor care își doresc să privească în interiorul lor. Un univers în care se regăsesc deopotrivă artistul și teologul Florin Stan și reușesc să creeze un paradis liric plin de

 iubire. Iubire pentru oameni, pentru autenticitate, pentru frumos, pentru viață.

Să scriu despre Florin ,despre universalitatea și interiorul lui ar însemna să transform acest cuvânt înainte într-o carte de sine stătătoare, pentru că adâncimea sufletului e greu de exploatat și explorat în câteva rânduri și merită timp și minte deschisă, neaccesibilă, neapărat, tuturor.

Citind cartea, puteți citi o mică parte din sentimentele și interiorul lui și puteți deschide calea către propriul sine, schimbând meschinăriile în monade."

 

 

Sorina Corneanu

30 alte produse in aceeasi categorie: