Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Cauta-mi viața, prietene...


Cauta-mi viața, prietene...


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Prefață

        Volumul de poezii „Caută-mi viața, prietene...” este, întâi de toate, o poveste de viață transpusă sub forma unor versuri. Reprezintă, dacă vreți, o mărturie a vieții poetului pe acest pământ, pe care dorește să o facă cunoscută tuturor celor care au bunăvoința de a citi și asculta ecoul liric.

            Parcurgând poeziile, veți gusta din fiecare etapă a vieții, de la adolescență, până la maturitate; de la fiorii primei iubiri, până la trăinicia unei căsnicii; de la  minunata experiență a primului născut, până la moartea celei mai dragi persoane, mama. Veți descoperi parcursul unei fete, care a devenit femeie, mamă, soție și bunică.

            Probabil vă veți regăsi în multe dintre versuri, iar cu altele doar veți empatiza până la identificare. Întotdeauna este fascinant să citești biografia unui om: să descoperi viața altui om, înseamnă să te redescoperi, să pui în balanț ce trăiești, ce ai trăit, de unde ai plecat și unde ai ajuns.

            Așadar, pășiți cu încredere pe un drum deja parcurs, niciodată nu știți ce lucruri noi veți mai întâlni. Lectură plăcută!

 

Andra Juverdeanu


30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile