Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Cosmarul


Cosmarul


18,90 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Coşmarul trăit de către Niky David, este coşmarul fiinţelor înzestrate cu o sensibilitate aparte, care nu-şi găsesc locul în societatea contemporană. Condamnată fiind astfel la luciditate, devine automat prizoniera ei însăşi, găsind în lumea sa interioară resortul lăuntric pe care işi poate clădi existenţa. Propriul său caracter este şi prietenul ei cel mai bun, ce o ţine de mână atunci când exteriorul îi trădeaza aşteptările.

Prin carte ei, autoarea ne oferă privilegiul de ai citi sufletul şi ne lasă libertatea de a fi martorii propriei sale vieţi, făra să ne ceară altceva în schimb decât să ne oprim puţin, din tumultul acestei existenţe tot mai lipsite de conţinut şi să respirăm, împreună cu ea, acest aer tot mai poluat de caractere lipsite de sens.

În pesimismul său, cred că ne putem regăsi cu toţii. Fiecare în parte, la un moment dat, a încercat asemenea trăiri faţă de lumea în care trăim. Diferenţa constă în compromisul pe care îl faci, sau nu, impertineţelor globale în care ne bălăcim zilnic. Niky a refuzat acest compromis acceptând, în acelaşi timp, efectele acestei decizii. De aici tristeţea care pare ai măcina viaţa. De am zis ca doar pare? Pentru că este o impresie falsă. Tristeţea nu-i macină viaţa, ci din contra, îi dă un sens adevărat, o desăvârşeşte.

  Urmează să citiţi o mărturie, o spovedanie în scris care, prin omenescul său, e întocmai ca o ploie de vară pentru sufletele însetate de idealuri şi vis…

În fond, lupta cu viaţa o câştigă doar cel ce rămâne în picioare….Iar Niky, prin această lucrare, ne dovedeşte că este o învingătoare…

30 alte produse in aceeasi categorie: