Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Consideratii teoretice privind antrenamentul de viteza


Consideratii teoretice privind antrenamentul de viteza


18,90 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Dantis Ionut
  • An aparitie: 2011
  • ISBN: 978-606-583-217-6
  • Pagini: 84

Opțiunea pentru tema lucrării are la baza preocuparile pentru atletism,precum și acumularile realizate în facultate pentru înțelegerea științifică a acestui sport și a metodicii de pregatire a viitorilor  atleți. Din rațiuni didactice, lucrarea am facut-o, cu prioritate, asupra antrenamentului de viteză. Pregatirea viitorului atlet presupune învătarea unui complex de exerciții coroborată cu însușirea unor elemente tehnice cât și tactice care formează, împreună, personalitatea sportivului.

Această lucrare se adresează în mod special atleților care practică alergarea de viteză,  profesorilor de educatie  fizică și sport și mai ales antrenorilor de atletism. Lucrarea  studiază atât componentele de bază ale atetismului cât și aplicarea antrenamentului de viteză atat la copii din scoli cât și la cei care fac performantă, atleți care practică probele de viteză.  

Lucrarea reprezinată un aport teoretic la îmbogătirea cunostintelor, priceperilor și deprinderilor copiilor cât și atleților care practică această ramură sportivă, dar mai ales a celor care îi formează, profesor-antrenor.

Aceasta lucrare a fost realizată din prisma teoreticianului,  care a dorit să vină cu ceva nou despre acest sport și să largescă orizonturile legat de antrenamentul de viteză.

 

27 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile