Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Invatam sa mancam sanatos. Alimente sanatoase pentru chipuri luminoase


Invatam sa mancam sanatos. Alimente sanatoase pentru chipuri luminoase


15,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

PREFAȚĂ

  

            Lucrarea de față propune cititorului creații literare și plastice realizate de preșcolarii dotați cu inteligență lingvistică și spațială incluși în grupul țintă al proiectului educațional „MĂNÂNCĂ RESPONSABIL!”, finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Mondial ECO – SCHOOLS, coordonat la nivel național de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie.

            Activitățile proiectului se derulează în anul școlar 2015 – 2016 cu un număr de 43 de preșcolari, cuprinși între 4 – 6 ani.

            Pentru realizarea acestei cărți educaționale, s-au selectat textele ghicitorilor adecvate nivelului de vârstă, sub coordonarea directă a cadrelor didactice, și s-au valorificat informațiile referitoare la consumul responsabil de alimente sănătoase, cu scopul de a forma obiceiuri și comportamente necesare unui stil de viață sănătos.

            Creația la această vârstă, chiar dacă nu are valoare pentru „omenire”, are o imensă valoare pentru „devenirea umană”, și de aceea se impune ca activitatea educativă să fie în mod conștient condusă de adult în direcția stimulării potențialului creativ.

 

Profesor doctor,

SÎRBU DOINIȚA

25 alte produse in aceeasi categorie: