Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Presa militara. Vol. I


Presa militara


47,25 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

PREFAŢĂ

 

 

Destinat tuturor armelor româneşti şi, mai ales celor care, direct sau indirect, se ocupă de "manevrarea" acestora, volumul de faţă a fost structurat, din necesităţi de logică şi de metodică militară, în două părţi: prima parte cuprinde articole dedicate Presei militare, Serviciilor Secrete, Misiunilor speciale,  Siguranţei Statului, apărării secretului militar, Brigăzilor Antitero,  partea a doua fiind alcătuită din recenziile unor volume "specializate" pe care le-am considerat "inedite" în domeniul atât de diversificat al Serviciilor Secrete.

Ca specialist, am încercat să aduc în prim plan personalităţi din domeniu, pe care nu am ezitat câtuşi de puţin să le elogiez şi să le valorific la justa lor valoare, oferindu-le drept modele demne de urmat pentru cei care vor avea curajul să păşească, cu aceeaşi energie şi cu acelaşi devotament, precum semnatara acestor articole, în domeniul pe cât de periculos, pe atât de incitant al Serviciilor Secrete.

Drumul este dificil, presărat cu nenumărate capcane sau câmpuri minate, dar satisfacţiile împlinirii şi ale reuşitei sunt pe măsura sacrificiilor.

Pentru o ţară atât de frumoasă, pentru un popor atât de inteligent, dar mai ales, pentru o Armată atât de disciplinată şi atât de bine pregătită, se merită totuşi!

Toate gândurile mele cele mai sincere şi mai curate se îndreaptă către aceşti distinşi militari profesionişti, pentru că, împreună am făcut o echipă minunată, înscriind pagini de glorie absolută în Istoria neamului nostru.

Prof.dr. Luminiţa Săndulache

 

30 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

  • Poezie
  • Poezie
    40,00 lei (-20%)
    32,00 lei

Toate promotiile