Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Verbul in limba engleza. Caiet de lucru pentru clasele IX-X


Verbul in limba engleza. Caiet de lucru pentru clasele IX-X


14,45 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Gorita Mihaela
  • An aparitie: 2012
  • ISBN: 978-606-583-352-4
  • Pagini: 93

Caietul de lucru se axează pe verb şi pe timpurile verbale deoarece verbul reprezintă nucleul comunicării, şi deoarece s-a observant o oarecare dificultate în însuşirea acestor noţiuni.

Testele sunt ordonate în conformitate cu structura gramaticii limbii engleze, ceea ce permite însuşirea, fixarea, aprofundarea, recapitularea cunoştinţelor de gramatică (verbul şi timpurile verbale). Pe fiecare capitol, exerciţiile şi testele au fost aranjate de la cele mai uşoare la cele cu grad mare de dificultate, astfel încât ele pot fi folosite indiferent de nivelul de competenţă atins la un moment dat. De aceea, exerciţiile şi testele sunt o modalitate modernă, rapidă şi eficientă de însuşire şi îmbunătăţire a competenţelor de comunicare.

Pe de altă parte, exerciţiile permit identificarea exactă, punctuală a unor eventuale goluri în pregătire. Exerciţiile sunt diversificate, de la exerciţii de fill-in, multiple choice, yes/no answers, până la exerciţii capcană, traduceri şi traduceri literare.

Cartea este extrem de utilă pentru elevi, în special pentru nivel începător şi mediu. De aceea, sunt convinsă că această sinteză va fi un instrument de lucru util, şi că îi va ajuta pe elevi (pe elevii mei în special) în activitatea lor de învăţare şi achiziţionare de noi cunoştinţe.

Mult succes!

 

 

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: