Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Culegere de subiecte si materiale pentru pregatirea olimpiadei tehnice. Liceul tehnologic, domeniul de pregatire mecanic


Culegere de subiecte si materiale pentru pregatirea olimpiadei tehnice. Liceul tehnologic, domeniul de pregatire mecanic


18,90 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

   Culegerea este bine structurată  şi include informaţii utile pentru elevii care doresc să se pregătească în vederea prezentării la Olimpiada tehnică.

            Partea I- prezintă cadrul legislativ la nivel naţional şi Metodologia – cadru de organizare şi desfăşurare a competiţiilor şcolare conform Anexei 1 la Ordinul ministrului educației, cercetării, tineretului şi sportului nr. 3035/10.01.2012.

            Partea a II-a este un real ghid privind curriculum recomandat spre studiere în vederea pregătirii pentru prezentarea la Olimpiada tehnică. Curriculum prezentat ca model este pentru tehnicienii din domeniul mecanic.

            Următoarele trei părţi grupează pe clase (a X-a, a XI-a şi a XII-a) exemple de subiecte pentru proba scrisă şi pentru proba practică, împreună cu baremele de corectare şi notare, care au fost date la fazele naţionale în ultimii ani.

            Trebuie subliniat faptul că lucrarea este un bogat material documentar pentru elevii şi profesorii din învăţământul preuniversitar.

           

           

Prof. univ. dr. ing. Luminiţa Bibire

Universitatea „Vasile Alecsandri”din Bacău

Facultatea de Inginerie

Catedra Utilaje de Proces şi Ingineria Mediului

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte