Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Verbul – nucleul comunicarii


Verbul – nucleul comunicarii

Editia a II-a revizuita si adaugita


19,62 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

Lucrarea de specialitate „Verbul – nucleul comunicării” curpinde atât noțiuni teoretice, cât și aplicații utile pentru însușirea corectă și completă a noțiunilor despre verb.

Structurată în cinci capitole, volumul prezintă gradual informația, plecând de la o definire a verbului și a locuțiunilor verbale (capitolul I), continuând cu clasificarea acestora după diferite criterii (predicative/nepredicative,tranzitive/intranzitive,personale/impresonale), în capitolul al doilea.  Cel de-al treilea dezvoltă teoretic toate categoriile morfologice ale verbului, oferind și exerciții aplicative care probează însușirea de către elevi a noțiunilor despre verb. Următorul capitol este integral aplicativ, cuprinzând atât teste cât și sarcini de lucru diferite. Ultimul vizează analiza și interpretarea valorilor stilistice a două dintre timpurile indicativului – prezentul și imperfectul.

Volumul este destinat atât elevilor de gimnaziu (prin explicațiile clare, detaliate, adaptate particularităților de vârstă), cât și elevilor de liceu care vor susține un examen de limbă pentru admiterea în învățământul superior. Ultimul capitol este deosebit de util și pentru pregătirea examenului de bacalaureat, deoarece ajută elevii în înțelegerea și aplicarea corectă a noțiunilor legate de timpurile verbale și impactul folosirii lor într-o operă literară.

Lucrarea reprezintă, prin urmare, un instrument util pentru elevi, dar și pentru profesori, aplicabilitatea ei în predare-învățare-evaluare fiind recunoscută prin cererile înregistrate la publicarea primei ediții.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile