Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Stima de sine a adolescentilor


Stima de sine a adolescentilor


18,90 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

  lucrarea de fata isi propune o abordare a problemelor cu care se confrunta adolescentii. Adolescenta este o perioada foarte dificila a vietii oricarei persoane: schimbarile biologice, fiziologice dar mai ales psihologice reprezentative pentru aceasta varsta transforma adolescentul intr-un vesnic neinteles. Criza de originalitate pe care o traverseaza orice persoana in aceasta perioada creeaza o si mai mare confuzie in ceea ce priveste nevoile si expectantele adolescentilor.
Un aspect foarte important de care trebuie sa tina seama adultii atunci cand interactioneaza cu adolescentii este cel legat de personalitatea acestora din urma. Adolescenta este perioada de cristalizare a personalitatii, perioada in care au loc profunde schimbari comportamentale care, desi dezorienteaza pe cei din jur, au un rol foarte bine determinat in evolutia ulterioara a persoanei in cauza.
Pornind de la aceste premise am incercat sa abordez problematica referitoare la factorii care influenteaza personalitatea in formare a adolescentilor si rolul pe care il au adultii, mai ales parintii, in cristalizarea unui anumit tip de personalitate.
Am centrat studiul de fata in jurul conceptului de

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte