Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Managementul furiei. Psihologie practica pentru adulti si adolescenti


Managementul furiei. Psihologie practica pentru adulti si adolescenti


14,45 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

 

În cartea Managementul furiei. Psihologie practică pentru adulți și adolescenți, psihologul Ozana Budău Tunyagi vă ajută să cunoașteți una din cele șase emoții universale: furia. La fel ca și restul emoțiilor, furia nu este, în sine, bună sau rea, pozitivă sau negativă, ci depinde de contextul în care se manifestă, de reacțiile și comportamentele pe care le declanșează.

Cartea Managementul furiei. Psihologie practică pentru adulți și adolescenți vă ajută să înțelegeți mai bine furia, să știți care este sursa ei, cum se manifestă și, cel mai important, cum să o puteți canaliza, astfel încât să o puteți folosi în favoarea dumneavoastră. 

Alături de psihologul Ozana Budău Tunyagi, veți învăța nu doar să cunoașteți furia și să o întelegeți mai bine, dar veți afla și cum să exploatați această emoție, cum să o transformați din inamic, în aliat.

Cartea Managementul furiei. Psihologie practică pentru adulți și adolescenți vă oferă, așadar, informații, dar și modalități de acțiune. Este un volum care vă obligă să vă implicați activ și să schimbați ceva în viața dumneavoastră.

Adela Perțe

Psiholog clinician și psihoterapeut

Linz, Austria

28 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte