Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Educatia religioasa intre teorie si practica. Activizarea elevilor-conditie a reusitei orei de religie.


Educatia religioasa intre teorie si practica. Activizarea elevilor-conditie a reusitei orei de religie.


23,10 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Chirica Mihaela
  • ISBN: 978-973-1897-59-2
  • Pagini: 112
  • An aparitie: 2010

Aceasta lucrare a aparut din dorinta de a raspunde unor intrebari si de a oferi solutii unor probleme cu care fiecare dascal s-a confruntat sau se confrunta in activitatea la catedra. Sunt metodele si tehnicile noastre de predare adaptate nevoilor de intelegere ale elevilor? Si daca nu, ce ar trebui schimbat pentru a creste randamentul acestora? Cum putem utiliza metodele activ-participative in cadrul orei de religie? Iata cateva dintre intrebarile la care cititorul dornic de descoperire gaseste indicii si/sau raspunsuri directe, sugestii pentru imbunatatirea practicilor lui curente, idei pentru activitatea viitorului dascal.
Autoarea intareste ideea conform careia profesorul este cel care are un rol foarte important in schimbarea perceptiei copilului despre scoala si de aceea acesta trebuie sa se pregateasca pentru activitatile didactice si sa foloseasca metode activ-participative, realizand lectii de invatare deplina si evaluare formativa, pentru constatarea progresului si depasirea dificultatilor, pentru apropierea experientelor scolare de experientele de viata ale celor aflati in plina formare.
Modelele de buna practica oferite, precum si modalitatile de aplicare in cadrul orelor de religie se doresc a fi instrumente de lucru cu ajutorul carora profesorul sa

9 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte