Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Voinicel


Voinicel


0,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00

Colectivul de redacţie: Manoliu Teodora, Nechita Andreea, Roşca Elena, Nadia Chirica, Vieru Anca, Condurache Roxana, Luca Maria, Enache Valeria, Ciolan Elena, Popa Ştefania, Miroslav Luminiţa, Miron Nadia, Ţâţaru Cristina, Sandu Simona, Ardeleanu Ştefania şi Paraschiv Ana-Maria.

 

Iniţierea unui proiect pornește întotdeauna de la un „scop” secondat de o „ misiune”. La baza iniţierii revistei „Voinicel” scopul a constat în evidenţierea şi totodată mediatizarea unor aspecte din ciclul preșcolar, iar misiunea a pornit de la ideea permanentizării şi motivării efortului depus de către cadrul didactic în vederea specializării continue.

Reeditarea revistei, mi-a  revoluţionat în mod recurent amintirile din activitatea profesională, de altfel bogate în emoţie, apanaj fiindu-mi satisfacţiile avute, rezultatele obţinute și nu în ultimul rând dragostea generaţiilor de copii şi respectul părinţilor şi al colegelor de care mă bucur în mod frecvent.

Faptul că toate  colegele mele şi-au exprimat dorinţa de a face posibilă apariţia unui alt număr al revistei „Voinicel”, m-a surprins într-un mod plăcut, determinându-mă să răspund  la solicitarea acestora de a le susţine în acest demers.

De ce „Voinicel „? Am putea spune că a fost o dorinţă comună ca această grădiniţă să nu deţină doar un număr, ci și un nume. De ce „Voinicel”? pentru că în cadrul acestei instituţii pășesc  pentru prima dată  cu emoţie copii care, ei înșiși sunt niște voinicei în continuă  creștere și formare.

Ca doleanţă de final, îmi exprim gândurile de încurajare faţă de iniţiativa colectivului de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 17, ce pe viitor s-ar putea intitula „Voinicel”.

   Totodată le urez succes, putere de muncă  şi perseverenţă în tot ceea ce doresc să întreprindă.

  Educ. Maria Popa  (Director Gradinita Nr. 17 Bacau , 1998-2011)

 

4 alte produse in aceeasi categorie:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte