Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Sarutul eternitatii. Stiinta si spiritualitate. Vol. II


Sarutul eternitatii. Stiinta si spiritualitate. Vol. II


19,27 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Craciun Adriana
  • An aparitie: 2012
  • ISBN: 978-606-583-299-2
  • Pagini: 94

 

Viaţa este minunată şi extrem de complexă. În acest volum am încercat să reunesc cât mai multe dovezi în acest sens. Universul nu este un produs al hazardului; spiritul există. Este viu şi etern. Divinul există şi a creat cândva o rasă umană perfectă…după « chipul şi asemănarea » lui Dumnezeu.

Macrocosmosul se regăseşte în intimitatea structurilor biologice umane şi noi toţi ar trebui să ne sincronizăm cu vibraţia Universului.

Pentru mine Biblia este fundamentală. Am încercat să asociez teorii ştiinţifice cu alegoriile biblice [versiunea în greaca veche] şi am descoperit informaţii care nu respectă cronologia biblică.

Acesta este un motiv în plus pentru care sunt convinsă că rasa umană este obiectul unui experiment de proporţii cosmice.

De asemenea, am prezentat o metodă de vindecare emoţională propusă de Dr. Silvia Hartmann, pe care dumneaei o numeşte EmoTrance.

Am ilustrat şi anumite secvenţe din viaţa mea, care mi-au întărit convingerea că IUBIREA chiar poate fi şansa unei lumi mai bune.

 

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte