Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Sarutul eternitatii. Lumi subtile. Muntele ascuns. Vol. III


Sarutul eternitatii. Lumi subtile. Muntele ascuns. Vol. III


19,27 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Craciun Adriana
  • An aparitie: 2012
  • ISBN: 978-606-583-300-5
  • Pagini: 138

 

Am încheiat acest volum, cu o paralelă între geografia şi spiritualitatea românească referitoare la muntele Piatra Craiului, pe care l-am numit « muntele ascuns » deoarece sunt convinsǎ cǎ are multe surprize pentru omenire…

Deoarece aş vrea să descopǎr cât mai multe secrete ale lumilor invizibile, am cercetat materiale care explicǎ ce se întâmplă atunci când dormim, şi când visǎm.

Ideea de corp inert, în stare de veghe a deschis o uşă ascunsă pentru mine. Am asociat ideea cu anumite legende dar și cu fenomenul de răpire de cǎtre extratereştri.

Persoana este conştientă, dar nu se poate mişca timp de câteva secunde. Ştiinţa nu are o explicaţie a acestui fenomen, nici a halucinaţiilor care adesea îl însoţesc.

          Când adormim, eul suprem şi corpul emoţional-mental pleacă din corpul fizic-energetic. În somnul cu vise, eul suprem se întoarce, dar este concentrat spre lumea din vis. Când ne trezim, conştienţa se îndreaptă din nou spre exterior, dar dacă emoţional-mentalul nu s-a întors, corpul rămâne nemişcat. Legendele spun că revenirea corpului mental-emoţional este împiedicată de entităţi malefice feminine/masculine, succubus/incubus, care încearcă să aducă un bărbat/femeie la extaz în somn, pentru a-i prelua energia de care au nevoie corpurile lor subtile. Halucinaţiile ar fi percepţia unor entităţi non-fizice din cauză că entitatea malefică afectează temporar învelişul energetic. Este interesant de remarcat că multe victime răpite de extratereştri descriu că sunt nemişcate în timp ce sunt supuse unor experimente de natură sexuală. Probabil aceste „răpiri” sunt percepţii ale unor entităţi non-fizice şi sunt implicate doar corpurile subtile. De altfel, ceea ce numim iele, ar putea fi entităţi din astral pe care le putem percepe la modificarea stării de conştienţă. Un incubus, entitate care la români se numeşte Zburător, se spune că este tatăl lui Merlin.

Am identificat această idee în literatura română. Unul dintre poemele care menţionează un Zburător este scris de Mihai Eminescu, care se pare cǎ a murit din cauza atitudinii sale faţă de masonerie.

În plus, am reunit prezentarea câtorva abilităţi extrasenzoriale  ale omului  şi am menționat, bazându-mǎ pe cercetarea terapeutului rus Lazarev, câteva cauze spirituale ale îmbolnǎvirilor pe care (în mare parte le-am regǎsit la familia mea şi la cunoştințele mele).

Aprofundând balada popularǎ Mǎnǎstirea Argeşului, şi prin analogia lingvisticǎ mason (englezǎ) = zidar, am ajuns la ideea de « stres teluric ».

În zonele aflate sub stres teluric, oamenii pot dezvolta boli cronice. Reţele telurice acoperǎ suprafaţa Pământului. Acestea sunt emisii electromagnetice, dar ele nu pot fi detectate cu sisteme electrice sau magnetice, ci prin radiestezie sau de cǎtre câini.

Dacǎ am prezentat boli, am considerat că este necesar să menţionez  şi remedii. Un remediu este  cunoaşterea corpului nostru, nu doar fizică, ci şi a corpurile noastre subtile.

Corpul nostru fizic nu poate fi sǎnǎtos fǎrǎ iubire.  Am încercat să exprim atât ştiintific, cât şi liric importanţa dragostei în viața noastrǎ.

Dacă dragostea este luminǎ caldǎ, ura trebuie să fie luminǎ rece. Prin aceastǎ analogie, am descoperit un fir care duce la liderii mondiali, ce par a fi reprezentanţi ai « luminii reci ».30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

PROMOTII

Toate promotiile