Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Sarutul eternitatii. Anatomie divina vs istorie interzisa. Vol. IV


Sarutul eternitatii. Anatomie divina vs istorie interzisa. Vol. IV


19,27 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Craciun Adriana
  • An aparitie: 2012
  • ISBN: 978-606-583-301-2
  • Pagini: 144

Am parcurs un material în care am descoperit un scenariu cutremurător referitor la destinul omenirii, dar din fericire, ca în basme, se transmite, în acelaşi material, ideea că există chiar şansa tinereţii fără bătrâneţe şi a vieţii fără de moarte, cu condiţia să ne cunoaştem pe noi înşine şi să facem loc în suflete luminii şi iubirii curate.

Continuând studiul, am avut surpriza plăcută să constat că anumite personaje legendare cum ar fi Zamolxis, Moş Crăciun şi Moş Nicolae se regăsesc, simbolic, în anatomia creierului şi a coloanei vertebrale umane.

Locaţii biblice şi personaje biblice de asemenea pot fi identificate cu anumite structuri anatomice din aceeaşi zonă a corpului uman.

În plus, Avalonul, în care Merlin şi Arthur au importanţa lor, nu este regăsit doar în aşa-numita anatomie divină. Există multe indicii care conduc la muntele Piatra Craiului, o locaţie nemenţionată în literatura New Age care aminteşte de piramidele din Egipt, de Stonehenge, Tibet, Bucegi chiar, ca puncte de spiritualitate ale Pământului.

Am reuşit să fac o analogie între personajele din Avalon şi celelalte personaje legendare menţionate pe parcursul studiului şi anumite locaţii celeste, cum ar fi constelaţia Orion sau constelaţia Draco. Am încercat să aflu adevărul despre posibilele planete Nibiru şi Maldeck.

Am revenit la conceptul de pereche astrală, menţionând un fragment din romanul Şarpele scris de Mircea Eliade. Am regăsit şarpele ca agent erotic, simbol al energiei regeneratoare kundalini.

Am regăsit simbolul mistreţului în literatură, dar şi al lancei, atât în literatură, cât şi în ştiinţă.

Am fost foarte surprinsă să descopăr în opera lui Brâncuşi indicii ale eternităţii, ale Ascensiunii, în Coloana Infinitului, dar şi indicii ale existenţei acelor entităţi de lumină rece, în Mademoiselle Pogany.

 

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte