Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Vampirii energetici - metode de autoaparare


Vampirii energetici - metode de autoaparare


19,26 lei cu TVA

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Kapita Grigori
  • ISBN: 973-85473-2-6
  • Pagini: 164
  • An aparitie: 2008

Asadar, am incercat sa studiez unul dintre fenomenele cele mai complicate. Pe cit de dificile sint perceptia si intelegerea sa, lupta impotriva lui si a efectelor sale, pe atit de des se intilneste in viata de toate zilele. Este vorba de asa-numita interventie energetica. Se poate spune si astfel: atacul psihic.

De ce se intimpla asa ceva? Cum se resimte? In ce consta pericolul? Sa incercam sa raspundem la intrebarile puse. Ce ne trebuie pentru aceasta? Experienta vietii si, inainte de toate, o minte deschisa cunoasterii, desprinsa din plasele rationalismului. Ne-am obisnuit sa vedem doar o parte a lumii. Ceea ce razbate citeodata intimplator, "printre rinduri", din Cartea Vietii se intimpla sa fie greu de captat. Uneori, dimpotriva, scinteia cunoasterii poate fi ascunsa sub un strat gros de reziduuri mistice.

Primul pas: sa detectezi pentru tine acest hotar ingust dintre "mistica" in constiinta domestica (ceva ce parca nici nu exista) si realitatea supusa legilor pina la deformare. Al doilea pas trebuie sa fie patrunderea treptata si atenta in profunzimea acestei stari intermediare. Tocmai atunci se iveste si posibilitatea de a avea asupra tabloului adevarat al vietii un punct de vedere cit de cit corespunzator. Partea rationala este reprezentata in concluziile mele de stiinta traditionala. Ei bine, cum se impotriveste ea si nu vrea sa admita concurenta! Consolidindu-se temeinic pe tot parcursul secolului al XlX-lea, secolul cercetarilor si descoperirilor fundamentale, a fost mfrinta in mod extrem de neplacut de cele mai recente cercetari.

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte