Categorii

Autori

Autori care au publicat la Editura Rovimed Publishers

Numerologia sufletului


Numerologia sufletului


26,00 lei cu TVA

Disponibilitate: Acest produs nu mai este în stoc

0234.537.441
0740.429.533

Luni - Vineri » 09:00-16:00
  • Autor(i): Curin Aurelian
  • An aparitie: 2017
  • ISBN: 978-606-583-717-1
  • Pagini: 138

 

Întroducere

Numerologia sufletului, o numerologie sacră pe care îmi doresc să o abordez în această lucrare din punct de vedere ezoteric, deoarece studiază semnificaţia simbolică şi vibraţională a numerelor, ne oferă un instrument foarte valoros pentru a cunoaşte realitatea din spatele a ceea ce nu se poate vedea cu ochiul liber.

Numerologia Akara se bazează pe vibrațiile energetice ale numerelor ce stabilesc legătura dintre timp, spațiu și viață. Fiecare număr are propria sa vibrație astfel încât, putem spune că vorbim despre materie ce vibrează la o frecvență superioară frecvenței luminii. Practic, numerologia luminii este un studiu al energiei conținute în numere.

”Este cel mai vechi sistem cunoscut umanității, cel mai sacru dar și cel mai precis. Prin intermediul său învățați să schimbați destinul oamenilor” ~ Yogi Bhajan

În limba sanscrită cuvântul Akara definește un Cerc. Privit mai profund, Akara reprezintă Cercul Luminii, Cercul Infinitului, Cel ce conține întregul Universul în El însuși, Totul în tot.

Este un simbol al spiritului dar în același timp al luminii infinite ce conține însăși esența spirituală a Universului. Prin intermediul acestui Cerc s-a transmis întreaga cunoașterea a acestui sistem numerologic până în zilele noastre.

Numerologia Akara este o metodă a modificării stării de conștiință și o cale spre iluminarea ce își are rădăcinile în învățăturile antice ale celor 10 Maeștri Iluminați ai tradiție Sikh, descendenți direcți ai învățurilor divine către umanitate.

Prin intermediul Conștiinței Universale, Spiritul divin a fost transmis de la un Maestru la următorul, la fel ca lumina unei lumânări ce aprinde o alta, fără ca să scadă în intensitate.

În mod similar, în acest proces un învățător spiritual și elevul său devin unul și, astfel, cercul conștiinței se închide. Aceasta este Akara.

Numerologia Akara se poate întâlni sub multe alte denumiri, spre exemplu: numerologia corpurilor energetice, numerologia luminii, numerologia tantrică, numerologia vedică, numerologia din Kundalini Yoga sau Codul Binecuvântat al Destinului. Toate acestea sunt sinonime ce au la bază sistemul transmis în SUA de Yogi Bhajan, la începutul anilor 1990.

Din punctul meu de vedere îmi place să o numesc Numerologia Sufletului, deoarece ne arată esența noastră primordială ca și Suflete, modul în care venim în contact cu noi înșine, cum ne putem înțelege pentru a ne vindeca, dar și cum putem evolua din punct de vedere spiritual. Abia atunci vom putea redeveni ființa de lumină ce suntem cu adevărat!

Iar numerologia sufletului reprezintă o modalitate subtilă, eficientă, precisă și rapidă pentru a ne cunoaște ca și ființe umane care evoluează  pe calea vieţii, fiind perfect conștienți de cine suntem cu adevărat,  oferindu-ne fiecăruia dintre noi cheia prin care să ne împlinim destinul personal.


Despre autor

Deși sunt cunoscut în ţară şi în străinătate ca Reiki Master Teacher în sistemul Tradiţional al doamnei Takata de peste 10 ani, iar în alte sisteme de Reiki nontradiţionale de peste alţi 11 ani, interesul meu s-a îndreptat către această formă profundă de cunoaştere spirituală care m-a ajutat să mă înţeleg mai bine, atât pe mine însumi cât şi pe toţi cei cu care am venit în contact şi, astfel, am ajuns la ceea ce îmi place să o denumesc ca fiind Numerologia Sufletului.

Debutul meu în numerologie a fost unul foarte rapid. Am avut ocazia de a studia  direct și personal, în cadrul programului de pregătire pentru instructor, cu însuși fondatorul sistemului Ho'olokahi, maestrul Tyler Mongan, pe o perioadă de peste un an, fiind printre primii trei instructori din lume formați de acesta.

De asemenea, avându-l invitat, în două ocazii anul trecut,  pe Tyler în România, am avut şansa de a fi iniţiat în arta interpretării hărții numerologice, fiind, la acea dată, așa după cum spunea și Tyler, "unicul student din lume care a văzut, asistat și participat la cele mai multe citiri numerologice alături de mine". Acesta a fost un minunat compliment pe care l-am primit de la primul meu Maestru în tainele numerologiei.

Cei care mă cunosc știu că am obiceiul, că atunci când încep să studiez un anumit domeniu, să mă dedic în întregime acestuia. Pe parcursul vieții am aflat că fiecare Maestru are propria sa experiență și înțelepciune de viaţă pe care este deschis să ți-o transmită, dacă ești dispus să o cauți și să o primești.

Mi-am dorit să știu mai multe şi mi-am continuat pregătirea în Numerologia Luminii prin intermediul cursurilor private cu maestra Pritam Khalsa, cea care a stat o perioadă de peste 8 ani în preajma lui Yogi Bhakan, învățând partea filozofică ce stă la baza acestui sistem.

Însă calea mea în domeniul numerologiei Akara nu s-a oprit aici.

Întotdeauna, am avut sentimentul că sistemul numerologic adus de Yogi Bhajan, în Statele Unite, a fost predat integral doar unui grup restrâns dintre studenții săi. Astfel că, am continuat să mă perfecționez, apelând la cei care au petrecut un timp mult mai îndelungat în preajma lui Yogi Bhajan și au avut acces la toate subtilitățile numerologiei Akara. 

Deși, foarte mulți dintre cei cu care am venit în contact mi-au spus că sistemul transmis de Yogi Bhajan este foarte simplu de învățat, ușor de practicat și se însușește în decursul a două - trei zile de pregătire, nu am uitat că Maestrului i-au fost necesari ani de zile de perfecţionare pentru a-i descoperi subtilităţile.

Foarte curând, am intrat în contact cu cei care știau mult mai mult decât sistemul de bază. Maeștri foarte bine pregătiți, intuitivi, excelenți profesori care, însă, nu doreau să împărtășească din cunoașterea lor.

Am mers mai departe în căutările mele, ştiind foarte bine acel proverb oriental care spune că ”atunci când elevul este pregătit va apare și Maestrul”, iar această insistență mi-a fost răsplătită, fiind acceptat ca elev în studiul avansat al Numerologiei Luminii, nu cu unul... ci cu doi Maeștri de elită (N. H. K. și A. A. S. K ). 

Nu aș fi dorit să parcurg studiul numerologiei dacă nu aș fi asistat, personal, la interpretările extraordinare pe care le-au făcut Maeștrii de la care am învățat.

De la fiecare dintre aceștia, înainte de a dori să fiu acceptat ca student, am solicitat interpretarea propriei mele hărți numerologice, pentru a cunoaște minunata înţelepciune ce stă în spatele numerelor.

 

Toți cei patru Maeștri care m-au pregătit sunt absolut extraordinari şi, fără a cunoaşte nici o altă informație anterioară despre mine, doar văzând data a nașterii,   mi-au dezvăluit evenimente din viață la care aveam acces doar eu. 

Am văzut, personal, cât de bine se poate descrie o persoană, având acces la simpla dată de naștere a acesteia și cum corespunde această descriere cu realitatea. 

Şi surprizele nu au încetat să apară... pe parcursul ultimului an și jumătate, perioadă ce mi-am dedicat-o studiului numerologic, am fost inspirat de Conștiința Universală cu noi aspecte care nu le cunoșteam înainte, dar pe care le-am dezvoltat personal. Punând în practică tot ceea ce ştiam am dezvoltat o metodă unică, originală şi foarte dinamică de interpretare numerologică.

Abia după ce am fost pe deplin convins de validitatea sistemului am elaborat primul program de pregătire în Numerologia Sufletului de la noi din țară, ce are la bază învățăturile primite de la Maeștrii mei, alături de experiența mea personală, dobândită prin interpretările pe care le-am efectuat.

Cei cărora le-a fost captată atenţia de acest domeniu, sper să fie pasionaţi să afle mai mult despre Numerologia Luminii. Și, trebuie să recunosc că mi-aş dori să cunosc oameni entuziaşti care să fie interesaţi să primească tot ceea ce am de oferit în acest domeniu, atât de spectaculos şi de minunat, al Numerologiei Sufletului.

Pentru mai multe detalii despre Numerologia Sufletului, vă rog să îmi trimiteți un email la acurin@yahoo.comsau să vizitați pagina de website www.numerologiasufletului.ro

 

În loc de încheiere

Numerologia Sufletului poate revela diverse tipuri de informații care au la bază studiul datei de naștere. Astfel putem observa tipul personalităţii, lecţia de viaţă, talentele de care dispunem, punctele puternice pe care să ne bazăm dar şi punctele slabe pe care trebuie să le dezvoltăm. Descoperim cum relaţionăm cu noi înşine, cu familia, cu prietenii sau cu celelalte persoane care ne înconjoară. Iar dacă cunoaştem modul în care numerele sunt legate de anumite organe, putem folosi numerologia sufletului ca şi metodă de prevenire a diferitelor afecţiuni.

 

Dacă studiem data de naștere a unei persoane putem avea acces la foarte multe informații, de exemplu: cele care provin din trecutul persoanei și acestea îi sunt cunoscute, cele din prezent care îl frământă, pe care numerologia sufletului le poate confirma,  precum și cele despre care nu suntem conștienţi, dar ele se regăsesc în structurile energetice ale corpurilor subtile.

 

Deoarece este prima lucrare în limba română despre acest tip de numerologie, am preferat să mă rezum doar la noțiunile de bază, oferindu-le celor interesați suficiente informații care să îi ajute să decidă singuri dacă această cale a cunoașterii îi atrage să se dedice studiului Numerologiei Luminii.

 

30 alte produse in aceeasi categorie: